Here comes the sun

De zomer is nu echt begonnen, de avonden zijn langer en vooral ook de ochtenden zijn aangenaam. Overal om me heen voel ik een relaxte opwinding.  We gunnen ons zelf een haast on-Nederlandse levensstijl. Onbevangen, vrolijk en optimistisch genieten we van het leven. Ik denk dat we met zijn allen toe waren aan een hele lekkere zomer.

Shirley en ik zijn nu ruim twee maanden live met SUITE702 en ook wij zijn optimistisch. Het gaat goed met SUITE702. We krijgen veel positieve reacties en we hebben al een flink aantal bestellingen verwerkt. Heel tof als je hoort dat mensen echt genieten van ons beddengoed. Dat we iets gemaakt hebben waar mensen een beetje gelukkig van worden, daar krijgen wij energie van.

Maar ook wij waren toe aan de zomer. We zijn twee maanden live, maar natuurlijk al veel langer bezig. Met zijn tweeën moeten we opeens allemaal dingen doen waar we helemaal geen kaas van hebben gegeten; zoals social media, een website bouwen of de boekhouding.

We leren veel. Zo heeft onze dochter me uitgelegd dat je op Instagram niet meer mensen mag volgen dan je volgers hebt, "dat is niet cool". Tussen neus en lippen door vraagt ze me hoe het verder met ons "projectje" gaat? Terwijl mijn moeder  zich afvraagt wat we gaan doen als het allemaal niet lukt. Ja, daar wordt je af en toe best onzeker van. "Waar zijn we aan begonnen?" denk ik dan. Shirley heeft gelukkig nergens last van. Die wil vooral goede en mooie dingen maken en dat gaat heel goed. 

Vandaag hoorde ik deze Beatle song, en hij past zo goed bij nu, bij ons, bij het weer, bij jullie (denk ik) dat ik hem wilde delen. Here Comes the Sun (and I say, it’s all right) is zo’n leuk onbevangen optimistisch vrij liedje, geniet ervan. Pak de zomer met twee handen vast, omarm het gevoel. Maak je verder niet te veel zorgen. It's allright.

 

SUITE DREAMS //